Здрави и слаби без лишения! Във форма с Вега тест на 184 храни и квантов анализ за 19.80лв вместо 80 лв.

Остават

Цена Отстъпка Спестявате
80.00лв. 75% 60.20лв.
19 пъти е закупен

Условия за ползване:

  •  Ваучерът важи до края на месец май 2014г.
  •  Един човек може да закупи неограничено количество ваучери.
  •  Необходима е предварително обаждане и уточняване на тел. 0888 323 008  и 0898 688 612
  • Записан час може да се отмени не по-късно от 24 часа по-рано, в противен случай ваучерът се счита за използван.
  • При закъснение по-вече от 20 минути ваучерът ще се счита за невалиден. 
  • Задължително трябва да предоставите номера на платения и разпечатан код на ваучера

Контакт с нас

гр. София, ул. Марагидик 10-12

Телефон: 02/9461936
Мобилен: 0888323008
E-mail: rozi_dejavu@abv.bg
Уеб сайт: http://dejavubg.com
виж по-голяма карта


Купи 19,80лв.

Влезте в перфектна форма без лишения и научете повече за себе си и за здравето си!

Защо да се лишаваш излишно и безрезултатно? Вместо това разбери кои конкретни храни да избягваш с Вега тест на 184 храни и субстанции   само за 19.80лв.
 

Вега тестът изследва кои храни Ви дават енергия без грам тлъстина и кои се разграждат трудно от Вашия организъм. Технологията  е на принципа на електроакупунктурата. Вега тестът решава редица проблеми при хора с диабет и други ендокринни заболявания, сърдечно съдови, нервни, кожни, заболявания на опорно-двигателния апарат и други.

 Офертата включва:

 Вега тест за поносимост към 184 вида храни

  • Квантов анализ на 130 показателя
  • Анализ на резултатите и общи насоки за правилно хранене

 Времетраенето на процедурата е 50 минути.

Студиото се намира зад търговси център "СЕРДИКА" и разполага със собствен паркинг за удобство на клиентите си.

  Вега апаратът тества около 200 хранителни вещества и субстанции. Изследват се: меса, колбаси, яйца, консерватни, подобрители, подсладители, какао, бира, вино, алкохол и др.

 Повече за  процедурата:

За вега теста:
Вега тестът е бърз и надежден начин да разберете към кои храни вашият организъм има непоносимост. Той е безболезнен и безопасен. Явява се алтернатива на кръвния тест, но е по-широко достъпен, при него не се взима кръв и не се използват игли. Резултатът е готов за    около   един     час.

С получените данни от теста ще знаете каква и колко храна да приемате, за да редуцирате теглото си, да деинтоксикирате тялото си и да поддържате фигурата си. Искате ли да поемете кормилото на здравословния начин на живот? Да знаете кои храни няма да се лепнат на тялото Ви и кои трябва да избягвате? Тогава се възползвайте от новото ни предложение!
 

Важно е да знаете, че ако приемате хранителни добавки - пробиотици, водорасли и др. - можете да ги донесете, за да се тестват и те. Дори и най-полезната храна може да се окаже неподходяща за вас. Ако се съобразявате с резултатите получени при теста ефектът върху организма ВИ ще е видим. Метаболизмът се засилва, а килограмите започват да намаляват без допълнителни диети и физическо натоварване.

При изследването се отчита моментното състояние на организма. Непоносимостта към дадена храна не означава, че трябва да се лишите от нея до края на живота си. Ето защо някои продукти се спират за период от 3 месеца, а други за 6.

 За Биоскенера:   

Био-скенерът е високотехнологично устройство. Той анализира здравословното състояние, константира основни проблеми и дава препоръки за превенция, използвайки като теоритична база квантова медицина. Квантовата диагностиката с Био-скенер е индивидуален справочник на здравето, който дава пълни изследваня на организма. Тя е неинванзивен, лесен, удобен, бърз, икономичен метод на изследване.  

Спрямо Квантовата медицина в основата на всяка болест е промяната във въртенето на електроните около собствената им ос и промяната на орбиталното въртене на електроните около атомното ядро, което води до промяна на атомите, промяна на микро и макро мулекулярно ниво, промяна на клетъчно и тъканно ниво. Тъй като електроните носят заряд, когато тяхната орбита около атомното ядро се променя, то и електромагнитните вълни излъчващи се от атомите, също се променят. При болестно състояние на тялото, енергията на електромагнитните вълни става изключително слаба. Честотата и енергията на слабото магнитно поле се отчитат от сканиращата ръкохватка.

След това резултатите се съпоставят от вграден микропроцесор с резонантния спектър на квантовите стандарти при болест. След като честотата и енергията се обработят от софтуерната програма се регистрира съответната стойност: от положителна до отрицателна. Размерът на тази стойност определя степента на заболяването. 

Не се прилага при хора с байпас, пейсмейкър, бременни и деца под 7 години.

Информация за Салон за красота Deja vu

Студиото се намира зад търговси център "СЕРДИКА" и разполага със собствен паркинг за удобство на клиентите си.
Салона предлага още:
 Фризьор
 Маникюр
 Педикюр
 Масаж
 Козметика
 Fish SPA
 Ноктопластика
 Фотоепилация
 Преманентен
 грим
© 2018 VzemiOferta.bg Всички права запазени. Уеб сайт от e7Studio