Пакет от 5 антицелулитни процедури с пресотерапия на цели крака само за 30 лв.

Остават

Цена Отстъпка Спестявате
50.00лв. 40% 20.00лв.
0 пъти е закупен

Условия за ползване:

  • Ваучерът може да бъде използван  до  30.03.2014 г. 
  •  Един човек може да закупи  неограничено количество .
  •  Необходимо е предварително записване на тел. 02/96 35 419; 0898 413 859
  •  Записани часове се отменят или презаписват само след предварително обаждане .
  •  Снимката/ите илюстрират вида на предлаганата стока/услуга и не следва да се считат обвързващи относно характеристиките на предлаганата стока/услуга.

Контакт с нас

гр.София, кв. Лозенец, ул. Богатица 3-5

Телефон: 02/96 35 419
Мобилен: 0898 413 859
E-mail: salon@almamorel.com
Уеб сайт: http://www.almamorel.com
виж по-голяма карта


Купи 30,0лв.
 Чао, целулит. Здравей, ПРЕСОТЕРАПИЯ!

Кой не иска по-стегнато тяло и по-гладка кожа? Колко хубаво би било, ако можеше човек да си полегне за трийсетина минути, а когато стане да се чувства като прероден. 
Всъщност вече може.
Възможно е благодарение на пресотерапията – нов и изключително ефективен метод за борба с целулита и отпуснатата кожа.

Пакет от 5 антицелулитни процедури с пресотерапия на цели крака само за 30 лв.  вместо 50 лв. от Салон за красота Алма Морел

Какво представлява ПРЕСОТЕРАПИЯ:

Пресотерапията е детоксикираща процедура, която чрез лимфен дренаж помага на тялото да се отърве от токсините. Подобрява и кръвообращението, което води до по-добро насищане с кислород, както на третираните зони, така и на целия организъм.
Още след първата процедура чувството за умора в крайниците изчезва. Усещате се леки и отпочинали, а кожата ви е видимо по-гладка.
Тайната е в специалното „облекло”, което се носи по време на процедурата. За краката, например, се използват специални „ботуши”. Те са свързани към апарат, от който се управлява налягането в различните части на „ботушите”. Чрез усилване и намаляване на налягането се осъществява приятен механичен масаж на „облечените” зони. Подобрява се кръвообращението и лимфният ток, стимулира се метаболизма на кожните клетки. Това води до намаляване на целулита, а след няколко процедури и до намаляване размера на дрехите, които носите. И всичко това, докато лежите и отпочивате.

 ПРЕСОТЕРАПИЯ премахва целулит

Пресотерапията е модерен, ефективен и безболезнен метод със силен терапевтичен ефект за лечение на целулит и мастни натрупвания по тялото. Активира пасивната част на кръвообращението – вените и лимфните съдове. Стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи. Резорбира отоците, има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект. Препоръчва се при целулит, затлъстяване, при тежест и умора в краката, в резултат на нарушено кръвообращение и отоци по крайниците. Осигурява обща релаксация и цялостно възстановяване на организма.

ПРЕСОТЕРАПИЯ извършва лимфен дренаж

Апаратът за пресотерапия извършва лимфен дренаж- това е вид масаж, които въздейства върху меките тъкани на тялото, с цел да се постигне премахване на излишните течности и продукти от обмяната на веществата по лимфните съдове. Лимфният дренаж позволява да се премахнат застоялите явления в тъканите, които неизбежно възникват с възрастта, с натрупването на излишни килограми и с появата на болестите. Задържането на течности се съпътства от такива патологически състояния, като увеличение на артериалното налягане, възпаления и алергии, хормонални нарушения, например хипотериоз и предменструален синдром, грешни диети и интензивно физическо натоварване. С течение на времето това довежда до развитие на отоци, подуване на лицето и образуване на торбички под очите, излишни килограми, целулит и развитие на варикозна болест на крак.

Информация за Салон АЛМА МОРЕЛ

В Салон за Красота Алма Морел ще ви направят максимално красиви и ще се насладите на приятна и отпускаща обстановка.
Салона предлага още:
Професионалисти коафьори
Ккозметичен салон
Маниюр
Кавитация
Целутрон
Микродермабразио, Фотоепилация, Окси-мезотерапия и много други подмладяващи процедури.
© 2018 VzemiOferta.bg Всички права запазени. Уеб сайт от e7Studio