На море в Албания през Май и Юни в хотел 3* или 4* само за 430 лв. на човек

Остават

Цена Отстъпка Спестявате
430.00лв. 100% 430.00лв.
0 пъти е закупен

Условия за ползване:

 • Ваучерът важи от 28.05.2016 - 04.06.2016; 04.06.2016 - 11.06.2016 и 11.06.2016 - 18.06.2016
 • Ваучерът е валиден за един човек настанен в двойна стая, при единично настаняване цената е по-висока
 • За двама възрастни и дете е необходимо да заявите два ваучера и да доплатите останалата сума в офиса на Караджъ Турс
 • Необходимо е предварително обаждане на тел. 02/980 61 6502/980 61 65 , 02/ 987 77 0002/ 987 77 00 , e-mail: operation@karacitours.bg
 • Необходими данни за резервация 3 имена на български и латиница, егн, телефон за контакт, e-mail
 • Остатъка от сумата клиентите доплащат в офиса на Караджъ Турс по банка, изипей, ипей, кредитна, дебитна карта
 • Необходимо е ваучера да бъде предоставен на туристическата агенция непосредствено след заявяването му.
 • Необходимо е да сключите договор в офиса на агенцията след заявяването на ваучера.
 • Фирмата не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти и такива с нередовни документи.

Контакт с нас

гр. София, улица „Уилям Гладстон“ 46

Телефон: 02/980 61 65 , 02/ 987 77 00
E-mail: operation@karacitours.bg
Уеб сайт: http://www.karacitours.bg


Купи 0,0лв.
ЗАЯВЯВАНЕТО НА ВАУЧЕР ВИ ДАВА ПРАВО  ДА ПОЛЗВАТЕ ОТСТЪПКА ПРИ ПОДПИСВАНЕТО НА ДОГОВОР
ЗАПЛАЩАТЕ  СУМАТА ОТ 430лв. НА МЯСТО В ОФИСА НА КАРАДЖЪ ТУРС
ОТСТЪПКА ПОЛЗВАТЕ САМО ПРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАЯВЕН  ВАУЧЕР
НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛ 3*

На море в Албания през Май и Юни в 3* или 4* хотел с 7 нощувки със закуски и вечери на плажната ивица в района на Дуръс

Защо това лято не се порадваш на морето в Албания! Имаме страхотно предложение, с което ще събираш слънце по плажовете в района на Дуръс и ще релаксираш в хотел точно на пясъчната ивица!

ДАТИ ; 28.05.2016 - 04.06.2016; 04.06.2016 - 11.06.2016 и 11.06.2016 - 18.06.2016

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА

 • Транспорт България - Албания - България с лицензиран туристически автобус или микробус
 • 7 нощувки със закуски и вечери в избрания хотел в района на Дуръс
 • Бонус - Посещение на Елбасан
 • Водач-представител по време на пътуването

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Входните такси за посещаваните туристически обекти
 • Екскурзии по желание
 • Екскурзия до Тирана (при минимум 25 човека)
 • Полудневна екскурзия до Дуръс (при минимум 25 човека)
 • Целодневна екскурзия до Берат  (при минимум 25 човека)
 • Целодневна екскурзия до Бар  (при минимум 25 човека)
 • Разходи от личен храктер
 • Ден 1
  София – Дуръс
  Отпътуване в 05:00ч отАвтогара Сердика (бифш Трафик Маркет) София. Преминаване през граничен пункт „Гюешево”. Транзитно преминаване през Македония. Пристигане в района на Дуръс, известен със старото си име Драч, втори по големина и с най-голямото пристанище в Албания, вечерта и настаняване в избрания хотел. Вечеря. Нощувка.

  Ден 2
  Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.


  Ден 3
  Закуска. Свободно време за плаж или възможност за полудневна екскурзия до Дуръс, включваща пешеходна обиколка на града, разглеждане на някои от най-известните забележителности: Античния театър; Римските бани; Археологически музей и др. Свободно време. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

  Ден 4
  Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия до столицата на Албания – Тирана. Градът предлага интересна смесица от съвременна архитектура и исторически паметници. Разглеждане на централния столичен площад, с многобройните административни сгради; джамията Етембей, построена през 18 век; Двореца на културата; Часовниковата кула и паметника на Скендербег. Свободно време. Потегляне в посока перлата на албанското адриатическо крайбрежие – Дуръс. Това е един от най-старите градове в Албания, а днес един от най-привлекателните курорти на цялото адриатическо крайбрежие и втори по големина град в страната. Свободно време. Завръщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

  Ден 5
  Закуска. Свободно време за плаж или възможност за целодневна екскурзия до Берат. Градът е известен с уникалната си архитектура и запазил християнската религия през вековете. Голяма част от населението на града са християни, от български произход. Разглеждане на Стария град, с величествените си крепостни стени и многобройни църкви. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.


  Ден 6
  Закуска.
  Свободно време за плаж или възможност за целодневна екскурзия до Бар - Черна Гора. Бар е един от най-известните градове на Черна Гора, известен с многобройните си маслинови дръвчета. Тук се намира най-старото маслиново дърво в света нa 2000г. От крепостните стени обграждали някога града се открива невероятна гледка. В околностите на града се намират руините на Стария град. В останките могат да се видят добре запазена часовникова кула от турско време, останките на катедралата “Свети Георги”  и джамия от 17-ти век.  Интересно да се види тук е и изградения от турците през 17 век аквадукт, състоящ се от 17 дъги.
  Вечеря. Нощувка.

  Ден 7

  Закуска. Отпътуване за България. Почивка в гр. Елбасан – по обяд. Римляните наричали града Masio Scampa (остър планински връх), заради кулите, които били построени над крепостните стени. Градът възниква през I век. Свободно време за разглеждане на крепостта и центъра на града. Завръщане в София късно вечерта.


Информация за Караджъ Турс Интернешънъл ООД

Караджъ Турс Интернешънъл” е oснована през 1998 г. в Истанбул. Още същата година получава лиценз за туроператор и става членка на ТУРСАБ – понастоящем една от най-големите членки на асоциацията. През 2004 г. „Караджъ Турс Интернешънъл” разширява своята офисна мрежа в България и Турция - Байрампаша, до 2010 г. фирмата вече има 25 офиса и над 200 агенции, които предлагат продуктите й. През 2009 г. става членка на IATA, а година по-късно и на БАТА. През 2011 г., въпреки деликатна пазарна ситуация, „Караджъ Турс Интернешънъл” продължи да се разраства в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс Интернешънъл” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари!

Над 50 партньора, над 800 турагента и туроператора ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 50 000 души ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!
© 2018 VzemiOferta.bg Всички права запазени. Уеб сайт от e7Studio